Met meer dan 15 jaar ervaring weet Dj Prosit (Björn Proost) als geen ander wat het is om ‘Het kot op zijn kop’ te zetten! Met zijn ‘AllRound Party-Ambi- Music’ gaat het dak van de desbetreffende feestzaal of tent er sowieso af en vooraleer je er erg in hebt, zal de keet in vuur & vlam staan! Niet voor niks is zijn motto: “Ain’t no Party like a Dj Prosit Party!”

De boel direct aan de gang en het liefst van al ambiance heel de nacht lang? Vanaf de 1ste plaat de dansvloer helemaal vol? Iedereen meteen tot in de vroege uurtjes uit de bol? Indien gewenst is niks te zot en komt elk muziekgenre aan bod! Dj Prosit speelt voor ieder wat wils! Voor jong en/of oud!

Referenties

Tomorrowland, Daydream Festival, Camping C3 Rock Werchter, Come As You Are, Jungle Party, Streetlight ... Tal van HuwelijksFeesten, Kermissen, Danscafés, ...

Geschikt voor

Huwelijksfeesten, Bedrijfsfeesten, Verjaardagfeesten, Themafeesten, Privéfeesten, Festivals, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis(Bal), Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, ...

Meer info

 

Over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

BOOKEN?

Heb je interesse in een artiest?

Mail naar info@deejaybook.be

Contact

Geef ons een telefoontje of stuur ons een bericht.

  • Deejaybook
    Hovestraat 90
    2370 Arendonk (BE)
  • mail: info@deejaybook.be
  • Tel.: +32 (0)485 92 58 86