Dimitri Wouters is een graag geziene deejay op festivals, feesten en clubs over het hele land. Als trots lid van het Qmusic-team presenteert hij zijn eigen wekelijkse radioshow op het grootste nationale radiostation van België. Elke vrijdag- en zaterdagavond kan je genieten van zijn favoriete tracks in de mix, van 22u tot 23u in “Shut Up & Dance”. Zijn vrije tijd brengt hij door in de studio. Ja, deze man ‘ademt’ muziek!

Net als zijn benadering van deejaying, is Dimitri Wouters’ benadering van produceren niet gebonden aan genre. Terwijl hij aan nieuwe tracks werkt, blijft hij zijn volgers van over de hele wereld verwennen met gekke mashups en bootlegs! “Voor mij draait het allemaal om het delen van mijn liefde voor muziek. Het gaat over communiceren via muziek. Muziek is mijn leven. Het leven is een feest"

Dit multitalent speelt weekelijks internationale, nationale, lokale en bedrijfsfeesten! Hij speelt op alle grote VIP afterparties van het Antwerpse Sportpaleis (denk aan Dimitri vegas & Like Mike, Rihanna, Béyoncé, Justin Timberlake en nog veel meer). Al 9 jaar op rij speelde hij een memorabele set op Tomorrowland.

Waarom het publiek van Dimitri Wouters houdt? Omdat hij mensen altijd weet te verrassen! Hij blinkt uit boven het snel groeiende aantal deejays dankzij zijn uitstekende technische vaardigheden, zijn originele muziekkeuze en zijn natuurlijke vermogen om de dansvloer tot in de vroege uurtjes te laten grooven. Als kers op de taart verwent hij het publiek met live keytar intermezzo's! Boek een deejay, krijg een rockster!

Geschikt voor

Festivals, Fuiven & grote bedrijfsevenementen

Meer info

Over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

BOOKEN?

Heb je interesse in een artiest?

Mail naar info@deejaybook.be

Contact

Geef ons een telefoontje of stuur ons een bericht.

  • Deejaybook
    Hovestraat 90
    2370 Arendonk (BE)
  • mail: info@deejaybook.be
  • Tel.: +32 (0)485 92 58 86