DJ F.R.A.N.K (Frank Van Herwegen) is sinds 1986 fulltime DJ en Producer.

F.R.A.N.K. draait al 30 jaar in CARRÉ in Willebroek, sinds de opening, stond 24 jaar in Dixies te Brasschaat , is sinds 2016 resident in The Villa in Antwerpen en draaide sinds 1986 al meer dan 7500 Gigs. Het Mysterieuze House Of Jack in het Kasteel Van Brasschaat behoort ook tot zijn residencies, net als Versuz op maandag. Naast dit alles is hij sinds 2017 Master of Ceremony bij Back To The 90’s & 00’s en Moosebar XXL in het Antwerpse Sportpaleis.

Andere referenties : Tomorrowland (Winter), HighLight Festival, Beachland, Legacy Festival, The Day Before Tomorrow, Pennezakkenrock, Dance DVision, Kamping Kitsh, Sunrise Festival, MNM, , Q-Beach House, en nog zo’n 350 andere....

Dat maakt van hem een gerespecteerde en populaire artiest zowel bij het 90’s publiek, als de jonge generatie. Met zo’n parcours staat hij garant voor ‘ Feest’, met hoofdletter F. Met zijn all-time-classics Summerjam 2003 , Discotex Yah, Pump it Up, From The Left To The Right,...kreeg hij internationale erkenning en gaat ,anno 2021, iedereen nog elke set uit zijn dak! Als producer, liet hij al meer dan 60 platen los op verschillende labels! Die verzameling vind je terug op de ultieme compilatie ‘’Collected’’.

Book nu via deejabook en ontdek waarom hij een begrip is én 1 van de meest gevraagde artiesten is in de Belgische DJ-scene, want we zijn terug!

Geschikt voor

Festivals, Afterworks, Clubs, Studentenfeesten, Weddingpartys,...Niks is onbekend terrein voor F.R.A.N.K.

Meer info

Over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

BOOKEN?

Heb je interesse in een artiest?

Mail naar info@deejaybook.be

Contact

Geef ons een telefoontje of stuur ons een bericht.

  • Deejaybook
    Hovestraat 90
    2370 Arendonk (BE)
  • mail: info@deejaybook.be
  • Tel.: +32 (0)485 92 58 86