Frenz Live (eerder bekend als Frenzship) is een zij-project van dj Frenz. De twee heren van Frenz hebben de voorbije jaren een enorme groei doorgemaakt.  Met energieke beats, eigengemaakte mash-ups en intro's maakten ze elk publiek uitzinnig en lieten ze al menig podia daveren. De samenwerking tijdens hun XXL-sets met topmuzikanten als Matthias Lens (accordeon) en Violinvasion (viool) was een succes en dat smaakte naar meer. Frenz bleef zoeken naar artiesten om hun sets nog meer tot leven te brengen en besloot dit concept te brengen onder een nieuwe noemer: Frenz Live!

Deze DJ's en hun artiest(en) maken er met hun originele ideeën telkens weer een fantastische show van. Frenz live: een exclusieve live-act,  ‘crowdpleasing’ van de bovenste plank!!!

Frenz Live ft. Eliza

De heren van Frenz vonden in Eliza (Elien Cuypers) een ideale stem om hun DJ-sets aan te vullen met live zang. Eliza zal jullie begeleiden naar dé muziekale hoogtepunten in een Frenz live set.

Geschikt voor

Festivals, fuiven, grote bedrijfsevenementen, grote prive-evenementen, ...

Referenties

Evenementen:  Bandanna, Club Reflex, Megadance, Snowparty, ...

Meer info

Over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

BOOKEN?

Heb je interesse in een artiest?

Mail naar info@deejaybook.be

Contact

Geef ons een telefoontje of stuur ons een bericht.

  • Deejaybook
    Hovestraat 90
    2370 Arendonk (BE)
  • mail: info@deejaybook.be
  • Tel.: +32 (0)485 92 58 86